PRAVDA OTCA PRIKRÝVA TO, ČO PREŽÍVAŠ

Milujem, keď robíme to, že Písmo konfrontujeme so životom, pretože mnohokrát poznáme pravdu, a tá nás naopak..spútava, ničí a bolí. Potom prichádza Otec, aby to všetko napravil.

Poznáte pravdu a pravda Vás vyslobodí. Jn 8,32

Jn 8,32

Tak ako to je? Čo je pravda, Otec?

Milovaní, existuje Pravda a pravda.
Pravda– Ja som. Pravda, ktorou je On. Celé sväté písmo je pretkané jeho Pravdou. Pravda, ktorá pochádza z nebeského nádvoria, Pravda, ktorá oslobodzuje, uvoľňuje a pohne Tvojím srdcom natoľko, že premení všetko, čo zaostávalo pod vrstvou prachu. A pravda, ktorá sa nachádza v centre našich situácii. Tá pravda, ktorú vidíme, cítime a počujeme.
Je pravda, že Tvoja situácia je možno nemožná k premene.
Je pravda, že sa to dialo tebe, tvojej mame a mame tvojej mamy a možno je pravda, že proti tomu nedokážeš bojovať.
Je pravda, že tvoja bolesť, znechutenie, neodpustenie, odmietnutie, hnev,.. prevyšuje Tvoj život.
Je pravda, že Tvoja závislosť je väčšia ako Ty.
Je pravda, že si dlhodobo bez práce a máš pocit, že si zlyhal.

Je to tá pravda, ktorú si diabol používa, aby nás maril. Toto je tá pravda, ktorá nás bolí, nedá nám dýchať, spôsobuje nám stres, strach a úzkosti. Pocit, že sa to nikdy nezmení, že niet nádej pre Tvoju bolesť. Toto je tá pravda, ktorú máme pred očami. Nemôžme sa už viac tváriť, že neexistuje. Obchádzať ju a tváriť sa, že nás to nebolí, že sa to nedeje a že nám na tom vôbec nezáleží. Tvoje rany, kamoš, utkané touto pravdou, zapáchajú (Ž 38,6). Tieto momenty, keď Ťa ľudia nechali tak, keď ťa najbližší štipľavo zranili, keď Tebou opovrhli kvôli rečiam iných.. Nemôžeš sa ďalej tváriť, že sa tieto situácie nestali, pretože vnútorne umieraš.

Poď von z hrobu svojich právd.

Vieš čo? V niektorých oblastiach si už silný na diablove klamstvá. Sú vecí, v ktorých Ťa už nemá šancu oklamať, kde Ťa už nezlomí. Každý máme tieto oblasti, kde sme vo viere „vycvičení“ a diabol nemá šancu. A on..samozrejme útočí klamstvami na tie slabšie miesta, ale on si takisto používa túto pravdu, ktorá sa deje, ktorú máš pred očami, aby Ťa zožieral, ničil a manipuloval Tebou. Použije si pravdu, ktorá leží na tvojom stole, aby oblbol Tvoju vieru.

„ Keď je pravda, že Ježiš je ten, ktorý túži, aby si bol šťastný, prečo všetko okolo Teba zúri a padá Ti to rovno na hlavu?“

Neprídu Ti tieto myšlienky známe?

Častokrát Ťa núti ostať na dne, pretože vyberie svoju tajnú zbraň. Túto pravdu.
A my si mnohokrát neuvedomujeme, že diabol je ten, ktorý sa skrýva za pravdou, ktorá neoslobodzuje, ale spútava. Veď predsa diabol je otec lži. Ani nám nenapadne, že za touto hnusnou a bolestivou pravdou stojí on. A preto podľahneme jeho rečiam, podľahneme zlej nálade a podľahneme nedôvere voči Bohu.
Veď je to pravda. Že?

Skrz to všetko, čo je pravda pred Tvojimi očami existuje nebeská Pravda.


AVŠAK
Skrz to všetko, čo je pravda pred Tvojimi očami existuje nebeská Pravda.
A prosím, ak to potrebuješ, feel your emotions ohľadom pravdy, ktorú vidíš. Daj to von, daj to Bohu.
Nezatlačuj ju v sebe. Iba v nej neostávaj dlhšie ako musíš, pretože ty máš Pravdu. Máš Otca, ktorému je možné to, čo Tebe je nemožné.
Máš Otca, ktorý je Pravda a prehlasuje nad Tebou život. Otec, ktorý nad Tebou spieva víťazné AMEN.

Otec, ktorý hovorí pravdu

Otec, ktorý hovorí Pravdu: viem, že Tvoja situácia je nemožná, ale mne je to možné. Prosím, dôveruj mi, Ja Sám sa o to postarám. Urobím cestu na púšti.

Otec, ktorý hovorí Pravdu o tvojej závislosti: Tebe je to nemožné, si slabý. Ale nie si to na to sám. Dobre? Spolu to zvládneme. Spolu prekročíme hranice závislosti priamo do slobody. Pretože JA SOM BOH, ktorý vytrhuje z jarma otroctva.

Otec, ktorý hovorí do tvojej nezamestnanosti: Dostaneš prácu, ktorá bude nielenže dobre platená, ale bude to miesto IBA PRE TEBA. Bude to miesto, kde budeš ohlasovať evanjelium a bude to miesto, kde budeš žať svoje modlitby. Ver mi, že sa o Teba postarám v čase, keď máš pocit, že je nedostatok financií. Všetky vlasy na hlave máš spočítané. Som BOH ZÁZRAKOV.

Zdroj:Unsplash.com

Boh, ktorý je extrémne láskavý

Otec, ktorý oslobodzuje Tvoje rodové korene: To, čo bolo, nebude. Vytrhnem každé semienko spútania v Tvojom rode. Som ten, čo dáva život. Budú sa triasť, ale predo mnou neutečú. Vylejem svojho ducha a pomažem svoj ľud.
Otec, ktorý hovorí do Tvojich emócií: Milovaný, som Ti na blízku. Som pri Tebe a viem, čo prežívaš. Pamätaj si: Pocity ≠ Pravda. Pamätaj, že som Boh, ktorý uzdravuje, uzdravuje, uzdravuje. Dávam ti živú vodu. Sľubujem, že práve teraz o Tebe hovorím ľuďom, ktorí Ťa budú ľúbiť tak ako si to nikdy nezažil.


Tvoja situácia môže byť extrémna, extrémne bolestivá a extrémne nemožná, ale Boh je extrémne láskavý.


Je tu Pravda, ktorá oslobodzuje. On prevyšuje a presahuje všetko. Jeho cesty sú vyššie, väčšie než akákoľvek situácia. NEMÔŽEŠ TOMU POROZUMIEŤ. Nemôžeš. Pretože On je obrovský ! Pretože Jeho myšlienky sú iné ako tie Tvoje. A On o Tebe stále zmýšľa Láskou. On vidí tvoju situáciu a pravdu, ktorú prináša, ale On tiež vidí, čo sa nachádza na druhej strane tohto boja.

Nemôžeš uchopiť, čo táto situácia prinesie, nedokážeš to, pretože to bude tak veľké, tak Otcove, tak sväté, že naozaj to presahuje celé tvoje chápanie. Nemôžeš byť nad Otcom. Boh uvoľní zázrak nad zázrakom, Boh prinesie uzdravenie tam, kde si ani len netušil, že nejaké potrebuješ. BOH STÁLE KONÁ. STÁLE, STÁLE, STÁLE. Teraz. A aj teraz a ešte aj teraz. STÁLE. Stále koná, stále, stále. Nikdy neprestal. Tvoja situácia môže byť extrémna, extrémne bolestivá a extrémne nemožná, ale Boh je extrémne láskavý. Nesnaž sa to pochopiť, buď verný, kamoš.
Pretože TY nad pravdou vo svete poznáš Pravdu Života.

Ako byť priateľom človeku, čo trpí depresiou?

Prečítaj si viac

Poznáš ju dosť osobne na to, aby si na ňu nikdy nezabudol?

Pamätaj si, milovaný, že aj diabol môže otočiť pravdu proti Tebe. Pamätaj si, že vie citovať z Písma. Pamätaj si, že on sa nebojí použiť akúkoľvek taktiku, aby ťa ničil, ničil, ničil.
Nemusíš sa pred Otcom tváriť, že táto pravda neexistuje. Nemusíš sa tváriť, že Ťa to nebolí.
Prosím, iba sa zakaždým ponor do Pravdy.
Pretože On nezlyhá.

Až keď ťa Syn vyslobodí, budeš naozaj slobodný. Jn 8,36

Z V Í ŤA Z I L.

Zdieľaj tento článok:

Share on facebook